8,8!

Geen paniek

Geen paniek!

Tenzij uw naad over een behoorlijke lengte is opengescheurd (mogelijk bij erg oude watermatrassen) is een lek bijna altijd te repareren en hoeft het daarvoor niet leeg. Beter van niet zelfs, want het wordt bijna ondoenlijk om in een lege matras het gaatje te vinden. De veiligheidsvoering zorgt ervoor dat er geen water in uw slaapkamer komt. Neemt u wel het beddengoed van het bed!

Bel gerust met Waterslaper over de aanpak. U kunt het laten verzorgen en het streven daarbij is om u binnen 24 uur te helpen. Dat betekent niet dat Waterslaper 24 uur per dag bereikbaar is of een monteur ter beschikking heeft. Als u dat wil zijn er via internet wel (hele dure) adressen te vinden die u maar al te graag willen helpen.

Wanneer u een reparatiesetje bij het bed heeft is het probleem ook makkelijk zelf op te lossen. Gebruik echter geen andere lijm dan die geschikt is voor zachte PVC. Daarmee maakt u de situatie meestal erger, omdat de oplosmiddelen in die lijmen niet geschikt zijn voor uw watermatras.

Voor reparatiesets kunt u altijd bij Waterslaper terecht.

Voor bedden gekocht bij Waterslaper worden enkel de voorrijkosten berekend, bij 'vreemde' bedden geldt daarnaast een uurtarief.