8,8!

Belangrijke info

Dit is een pagina met veel, maar belangrijke inhoud. Lees met aandacht.

Vervangmatras
Heeft u een bestaand waterbed? Check dan bij Waterslaper of er een passende matras is voor uw bed. Waterslaper levert altijd nieuwe matrassen, dat wil zeggen op commissie gefabriceerd. Dus eerst vragen en dan pas weggooien. We nemen altijd uw oude matras retour!

Filosofie achter deze actie is om te voorkomen dat oude (lees versleten) waterbedden via het internet naar geïnteresseerden gaan. Die beginnen waar de ellende van de vorige gebruiker ophoudt. Vaak worden er nog kosten gemaakt, maar valt het na enkele maanden zo tegen dat het bed alsnog bij het groot vuil komt en het waterbed definitief is afgeschreven.

Internet
Internet is een prachtig medium, maar er houden zich ook veel mensen schuil met slechts één drijfveer: zo veel mogelijk geld verdienen.
Op zich is daar niets mis mee, maar een gewaarschuwd consument telt voor twee!

 • Wie helpt u de juiste keuze te maken?
 • Welke kwaliteit koopt u? Dat is vaak niet vermeld
 • Waar komt het vandaan? Is het maanden onderweg geweest over zee en onder welke omstandigheden?
 • Welke grondstoffen of toxines zijn er in verwerkt?
 • Hoe lang staat het bed al op voorraad?
 • Past de matras wel in uw softside? Iedereen roept van wel, maar de praktijk is weerbarstiger.
 • Wie maakt uw bed leeg zonder waterballet?
 • Wie installeert uw nieuwe matras en wat zijn de verborgen kosten daarvoor?
 • Wordt de nieuwe matras afgevuld met koud water, zodat u drie dagen niet kunt slapen?
 • Waar kunt u verhaal halen als het niet helmaal goed is?
 • Waar kunt u een beroep doen op garantie?
 • Wat als het niet bevalt? Terugsturen? Geen optie!

Zo kan de lijst nog wel even worden aangevuld, dus koopt u beter en vertrouwder bij een specialist, waar u het bed ook vooraf kunt zien en voelen. Met 30 jaar ervaring is het soms al moeilijk om kwaliteiten van elkaar te onderscheiden, laat staan voor een leek.

Refurbished
Soms gebeurt het dat er een gebruikt bed wordt ingeruild, waarvan de softside bodem nog in zo'n prima staat is, dat weggooien zonde is. De Quatro softside van Stretch-Top kan namelijk heel lang meegaan. Informeer er naar. Deze bedden worden altijd voorzien van nieuwe schuimrails, matrashoes en matras naar keuze met volledige garantie, maar met een voordeeltje voor u. Refurbished met een mooi woord.

Inruil van uw gebruikte waterbed
Ook een waterbed slijt!  U krijgt een soort kuilvorming in de PVC, waardoor u dieper gaat wegzakken en dus minder goed ondersteund wordt. Doorgaans gaat een goede watermatras zo'n 10 jaar mee. Handel niet te snel door uw waterbed weg te doen, maar overweeg de aanschaf van een nieuwe matras en onderdelen. Goedkoper en weer optimaal slaapcomfort.
Bij aanschaf van een nieuwe matras voor uw waterbed, nemen we uw oude matras terug en ontzorgen die. Dat geldt ook bij de overstap naar een bed van House of Bedding.

Ook voor matrassen voor andere merken softside kunt u bij Waterslaper terecht.

De Consumentebond april 1990 (bron)
Consumentenbond heeft een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de ervaringen van waterbed bezitters. Niet alleen het comfort is een goede reden om over te gaan tot de aanschaf van een waterbed. Veel mensen met bijvoorbeeld rugklachten hebben baat bij het slapen op een waterbed. Uit dit onderzoek komt het volgende naar voren:

Van de waterbedbezitters is 85% tevreden of zeer tevreden, 13% is tamelijk tevreden. Van de geënqûeteerden vond 77% dat men op een waterbed beter uitgerust wakker wordt, 21% merkt weinig verschil. Van de ondervraagden bleek dat bij 41% de rugklacht totaal was verdwenen, terwijl bij 53% de klacht was verminderd. Mocht u ondanks deze vooruitzichten toch niet geheel tevreden zijn dan bent u juist bij Waterslaper aan het goede adres. Elke zichzelf respecterende waterbeddenspecialist geeft wel een omruilgarantie. Waterslaper gaat daarin verder: Dat was 31 jaar geleden al zo en dat is alleen maar verbeterd!

Proefslapen
Bent u niet geheel tevreden dan kunt u gebruik maken van de unieke
** 30 dagen proefslapen,  niet tevreden - geld terug ** garantie.


Enkel de kosten voor installatie en demontage worden in rekening gebracht. Dit is een vast bedrag van  € 150,=. Het overige ontvangt u via uw bank retour. Uiteraard bent u vrij om te kiezen voor een van de andere bedden uit het assortiment van Waterslaper / House of Bedding. Bij aanschaf van een vervangend bed (prijs is niet van belang) neemt Waterslaper de € 150,= kosten ook voor haar rekening en krijgt u 100% van uw aankoopbedrag retour. U kunt bij Waterslaper geen miskoop doen!

Leasen:
Krab u eens goed achter de oren voordat u in zee gaat met bedrijven die waterbedden aanbieden in een leaseconstructie. De bonafide bedrijven daargelaten, zijn er enkele aanbieders die u een waterbed aanprijzen voor een gering bedrag per maand. Vaak gaat het daarbij om aanbiedingen met gratis beddengoed, verhuizingen en reparaties. Het probleem zit hem in de looptijd van de leaseperiode, die wel kan oplopen tot 120 maanden (tien jaar!). Er zijn gevallen bekend waarbij men uiteindelijk tussen de 5500 en 7250 Euro betaalde voor een bed wat in de markt te koop was voor zo'n 1600 euro. De bedden blijken in de praktijk versleten voordat de looptijd voorbij is. De kosten van zo'n constructie wegen niet op tegen de voordeeltjes die u wellicht behaalt. Voordeliger is om een persoonlijke lening bij uw eigen bank af te sluiten of gebruik te maken van een betalingsregeling via Comfort Card., de grootste organisatie op dit gebied. U bent dan vrij in uw aflossingen en u kunt ten alle tijden boetevrij aflossen als u eens financieel wat ruimer zit.