8,8!

Inruil waterbed/matras

Inruil waterbed
Om u een stukje extra service te bieden en om te voorkomen dat uw oude bed via allerlei omwegen weer in de markt komt ruilt Waterslaper uw oude watermatras in. Ongeacht het merk, de staat of de leeftijd, ontvangt u korting op de nieuwe matras.Wij kopen echter geen oude bedden terug!

Wanneer u een nieuw softside waterbed aanschaft geldt die korting niet alleen op de matras, maar op de basisprijs van de softside. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu, want de pvc en de fibers van uw oude watermatras worden op de juiste manier afgevoerd.

Sommige bedden zijn na inruil nog in prima staat, die leveren we dan als refurbished. de 'hardware' is gebruikt, de 'software' is nieuw.
Dus nieuwe matras(sen), verwarming(en), matrashoes, veiligheidsvoering en schuimbalken en met volledige garantie! Informeer ernaar.

Naast het assortiment Bodyform en Wa'Core, BluTimes en Pacific vindt u ook goedkopere aanbieders van watermatrassen bij Waterslaper, vaak nog goedkoper dan bij online aanbieders. Uitermate geschikt voor bedden van voormalige leveranciers als Sleeptrend en de Waterbeddenconcurrent.

Ook voor vervangmatrassen van Sleepline, Undercover, AKVA, Delphin, Lunarest, Cascade, Poseidon, Atlantic en Baltimore bent u bij Waterslaper op het juiste adres. Informeer er gerust naar.

Het is raadzaam om even de juiste binnen- en buitenmaat van uw (softside) waterbed op te nemen, zodat u correct kunt worden geadviseerd en maak eventueel wat foto's van uw bed.

Bent u niet geheel tevreden dan kunt u gebruik maken van de unieke
** 30 dagen proefslapen,  niet tevreden - geld terug ** garantie.
Enkel de kosten voor installatie en demontage worden in rekening gebracht. Dit is een vast bedrag van  € 150,=. Het overige ontvangt u  via uw bank retour. Vanzelfsprekend wordt het gewaardeerd wanneer u kiest voor een ander bed uit het assortiment van House of Bedding. Bij aanschaf van een vervangend bed (prijs is niet van belang) neemt Waterslaper de € 150,= kosten ook voor haar rekening en wordt 100% van uw aankoopbedrag verrekend.