8,8!

Waterbedden uit Denemarken

 

Wa'Core, sinds 1984 actief in waterbedden, is gevestigd in Denemarken. Vandaar uit leveren ze een mooi assortiment en doen dat al vele jaren ook in Nederland. Waterslaper voert het assortiment al sinds 2005, eerst als aanvulling met enkel matrassen in de goedkopere versies. Later kwamen daar de complete bedden bij. Rechts ziet u een vrijstaande Basic versie, die ook als inbouwbed kan worden toegepast.

 

Bij Wa'Core heeft er het afgelopen decennium een upgrade plaatsgevonden en er worden nu mooie modellen aangeboden. Nog steeds zijn er twee lijnen watermatrassen, waarvan Waterslaper alleen de Skyline uitvoering heeft staan. Sterk is hun aanbod in stoffering, de boxspringlook, achterwanden en accessoires. Er is heel veel mogelijk.

Bewust is gekozen voor standaard maatvoeringen 160x200 en 180 en 200cm breed in de lengtematen 200, 210 en 220cm en de gangbare stabilisaties. Om die reden kan er voorraad worden gehouden en zijn de matrassen en onderdelen snel leverbaar. Bij een compleet gestofferd bed (niet voor inbouw) geldt de normale levertijd van ca 4 weken

Wa'Core voert nog altijd goedkopere lijnen, maar bij Waterslaper tref je enkel de Skyline aan. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Kom gerust eens proefliggen en ervaar het comfort van een Wa'Core waterbed.