Ga naar de homepage van Waterslaper

Altalena
Waterbed • Altalena


Sigma keramisch verwarmingssysteem
Waterbed • Sigma keramisch verwarmingssysteem


4D Comfort
Waterbed • 4D Comfort


Waterbed in Boxspring design
Waterbed • Waterbed in Boxspring design


// Stretch-Top hard-en softside waterbedden

Waterslaper en Stretch-Top, de waterbedden met de olifant, zijn al heel lang aan elkaar gelïeerd. Waterslaper is de oudste Nederlandse dealer en verkoopt sinds 1990 waterbedden van deze Belgische fabrikant. TTI nv, fabrikant van o.a.  Stretch-Top, is een van de grootste spelers ter wereld in waterbedden. Eigen productie van 4D-vinyl, softsides, matrassen en matrashoezen. Productie in eigen hand betekent controle op de kwaliteit, maatwerk, snelle levertijden, scherpe prijzen, en adequate garantie. Waterslaper, aanspreekpunt voor u als klant, heeft regelmatig contact met de ontwikkel- en designafdeleing van TTI. Kwaliteit leveren kan enkel als je met de juiste partners samenwerkt.

Naast het merk Stretch-Top levert Waterslaper ook Sleepline, Sumo, Undercover, Dragon*, Easy Fitness*, Meander*, Delta en Delta-plus bedden. Allemaal producten die in dezelfde farbriek worden gemaakt.

*) Dragon, Easy Fitness en Meander worden niet meer als merk in de markt gezet, maar alle losse onderdelen blijven verkrijgbaar. Meander gaat als product op termijn geheel verdwijnen, matrassen blijven leverbaar.

 

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects