Ga naar de homepage van Waterslaper

4D Comfort
Waterbed • 4D Comfort


Boxspring
Boxspring • Boxspring


Dekbedovertrekset Diamonds
Beddengoed • Dekbedovertrekset Diamonds


Magic kersen schuifdeurkast
Kledingkast • Magic kersen schuifdeurkast


// referenties

Referenties particulieren en andere sectoren

Referenties van klanten: waterfauteuils, chaise-longue, 1-persoons waterbedden, snoezelbed, bankbedden.

Referenties

Zoals de meeste beddenzaken werkt Waterslaper voor het overgrote gedeelte met particuliere klanten (reeds enkele duizenden). Maar ook in andere sectoren heeft ze haar sporen verdiend.

Enkele voorbeelden:

Severinus, Veldhoven

Een zorgcentrum voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapte medemensen. Hier werden reeds vele waterbedden geleverd die speciaal op wens voor de bewoner(s) worden ontworpen en gecreëerd onder supervisie van Waterslaper.
Ook zijn in dit centrum diverse (aangepaste) waterfauteuils geplaatst, alsmede een 'mega' chaisse-longue.
Verder heeft Waterslaper het onderhoud van alle waterbedden en aanverwante meubelen in portefeuille.

De Plaatse, locatie de Donksbergen

Dit is een soortgelijk centrum als Severinus, maar dan in de Kempen. Ook hier zijn diverse 1-persoons (muziek-)waterbedden geplaatst.

St-Joseph, Heel

In dit huis is op de afdeling muziektherapie een muziekwaterbed geplaatst met een vermogen van 1200 Watt met een muziekinstallatie voor therapie. Onderhoud en accessoires van Waterslaper.

Hornerheide, Horn

Voor Hornerheide heeft Waterslaper een verbeterde versie van het muziekwaterbed van St. Joseph ontwikkeld en geïmplementeerd, compleet met een digitale installatie.

De Manege, Heel

In de manege is voor de gasten die niet met paarden bezig zijn, een enorm snoezelbed geplaatst van 250x220cm, met speciale voorzieningen voor tillift etc.

Ronald MacDonald-Huis Veldhoven

In dit project heeft Waterslaper een deel van de bedden geleverd, bankbedden voor gasten. Uiteraard voor een groot deel gesponserd.

Abdijtuinen Veldhoven

Voor de inrichting van diverse appartementen met slaap- en woonkamermeubelen werd een beroep gedaan op House of Bedding - Waterslaper voor een projectmatige aanpak van levering en installatie.

Massagesalon Kim

Hier worden waterbedden ingezet om de klant in Haarlem en Rotterdam  zo relaxed mogelijk te masseren

Medici

Onder de vele tevreden klanten van Waterslaper zijn ook diverse fysiotherapeuten en artsen, die in hun praktijk uit eigen ervaring een waterbed of andere speciale matras kunnen en durven aanbevelen, mits met het juiste advies van een specialist in slapen, want slapen is maatwerk.

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects