Ga naar de homepage van Waterslaper

Waterbed in Boxspring design
Waterbed • Waterbed in Boxspring design


Dekbedovertrekset Maya
Beddengoed • Dekbedovertrekset Maya


Fashionhouse bolle deuren
Kledingkast • Fashionhouse bolle deuren


Softline boxspring 9000
Boxspring • Softline boxspring 9000


// Sumo

SUMO
Speciaal voor de waterslaper die een stevige matras verkiest vanwege bijvoorbeeld de lichaamsbouw of het gewicht heeft B.C.T. (Belgian Comfort Trade) een watermatras ontwikkeld die kan worden toegepast in elke softside van het merk Stretch-Top. Sumo is een matras met een speciale vulling die enerzijds dient als stabilisatie maar tevens een ondersteunende functie heeft voor het lichaam waardoor de conformiteit wordt verhoogd. De vulling bestaat uit twee lagen schuim met een zogeheten eierdopmotief.

Deze worden met de vlakke kanten tegen elkaar gelijmd. Hierdoor ontstaat een zware stabilisatie vanwege het golfbrekende effect van de puntjes, met een zeer geringe beweging en een hogere conformiteit dan met fiberstabilisatie. De puntjes van het schuim zijn erg meebuigend waardoor het zowel aan de bovenkant als aan de onderkant voldoende kan meegeven om het waterbedgevoel te creëren. De ondersteuning die daarna ontstaat is belangrijk voor mensen die vanwege lichaamsbouw of gewicht een stevige matras nodig hebben. U ligt als het ware rechter op deze matras. Zij die wat verder wegzakken zullen dus meer effect bespeuren van deze ondersteuning.

Voor hen die de stabilisatie slecht plaatselijk nodig hebben kunnen ook kiezen voor de merken die bekkenondersteuning, ook wel lende-ondersteuning genoemd, toepassen zoals Stretch-Top, Baltimore en Poseidon.  Kwalitatief en qua maatvoering zijn Sumo matrassen gelijk aan Stretch-Top matrassen en kunnen dus in alle modellen worden toegepast.

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects