Ga naar de homepage van Waterslaper

Softline Boxsprings
Boxspring • Softline Boxsprings


Magic kersen schuifdeurkast
Kledingkast • Magic kersen schuifdeurkast


Kreamat
Boxspring • Kreamat


Casa by RUF
Slaapkamers • Casa by RUF


// Slaapkamer

In slaapkamers heeft Waterslaper een aantal redelijk exclusieve opstellingen staan, niet in de zin van prijs, maar u zult ze niet op iedere hoek van de straat vinden. Uiteraard zijn die collecties ook te krijgen. Hiermee worden bedoeld: VroomshoopZondag, Van Os, De Paal, MDR voor voordelige meubeltjes.Van Houdt voor wie van hout houdt. U vindt via de links heel veel plaatjes van slaapkamers. Bij sommige sites moet u 2x snel achter elkaar op de terug/back knop drukken om terug te keren naar deze pagina.

In het echt zien, voelen, ruiken en bij wegdromen is natuurlijk veel mooier. Van RUF Betten bijvoorbeeld. Een Duitse fabrikant (dochter van Rolf Benz) met heel veel warme tinten in bekleding van de bedden, maar ook producent van het unieke Cinema-bed (zie aanbieding voor laatste in Nederland), is met enkele modellen vertegenwoordigd.

Een andere Duitse fabrikant is KD met een prachtige collectie aluminium ledikanten. Deze zijn verkrijgbaar met hoofdborden in edele houtsoorten, Alcantara, leer of in eigen stoffen. Een streling voor het oog.

Het meest vertegenwoordigd in de showroom bij Waterslaper: SMA Via deze link krijgt u toegang tot een prachtige site van deze Italiaans fabrikant, die ook in de Engelse versie beschikbaar is. Rechts boven de donkere balk vindt u de keuze bij your language. In de balk maakt u de keuze uit dag- of nachtprogramma Linea Giorno of Linea Notte  In de nachtlijn vindt u slaapkamers, bijmeubelen en kasten. Deze kasten, met name de draaideurkasten zijn perfect op maat te leveren en bieden een grote keuze aan kleuren, fronten en accessoires. SMA is een van de weinige Europese fabrikanten die ook levert in 260 en 292 cm hoog, zonder noemenswaardige meerprijzen.

De prijs - kwaliteit verhouding van de meubelen van SMA ligt zeer gunstig, met name bij het completeren van uw meubelen. De accessoires voor de kasten zijn beduidend goedkoper dan bij de concurrentie. Ook maatwerk is uiterst betaalbaar. Voor extra lengte van de bedden wordt bijvoorbeeld ook geen meerprijs verlangd, terwijl dat bij andere fabrikanten kan oplopen tot tientallen euro's.  Ook de levertijden van deze fabrikant zijn voor Italiaanse begrippen kort: 4-6 weken.

Nieuw in het assortiment: het TV-Bed, in kunstleder of leder met verschillende hoofdborden. Klik hier voor de (engelstalige) site. Check hieronder het filmpje.

 

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects