Ga naar de homepage van Waterslaper

Dekbedovertrekset Maya
Beddengoed • Dekbedovertrekset Maya


SmartSleeve®
Beddengoed • SmartSleeve®


3D matrasbeschermer Satinesse air
Beddengoed • 3D matrasbeschermer Satinesse air


Dekbedovertrekset Karroo
Beddengoed • Dekbedovertrekset Karroo


// Beddengoed

Een goed bed is pas echt een goed bed met het juiste beddengoed, denk maar eens aan de juiste vochtregulatie. Ook hierin zal Waterslaper u met een passend advies dienen. Zoekt u een hoeslaken dat onder alle omstandigheden strak blijft zitten, omdat het zowel in de breedte als de lengte rekt?  Informeer dan eens naar de prachtige kwaliteit hoeslakens Bella Donna en Bella Gracia, niet alleen de naam is mooi! Uiteraard treft u een compleet assortiment beddengoed aan bestaande uit hoeslakens, dekbedden, overtrekken, kussens, zitkussens, moltons etc.

MOLTON
Er ontstaat nogal eens spraakverwarring over wat een molton nu is. Dat is een extra afdekking in katoen, wasbaar op 60 graden die in de droger mag worden gedroogd, die wordt gebruikt om de matrashoes, die op elk (water)bed standaard wordt geleverd,  te beschermen. Maar deze matrashoezen hebben compleet andere functies dan de molton. De molton kan enkel de werking van de matrashoes optimaliseren en zorgt voor extra hygiëne. Een molton met dezelfde stretch eigenschappen als de Bella Donna hoeslakens zorgt natuurlijk voor een perfecte pasvorm. Voor mensen die wat meer transpireren is er de Bella Donna Clima, met een garen van Tencel, voor extra vochtregulatie. Uitermate geschikt voor de zomer.


MATRASHOES
Op elk goed hardside of softside waterbed wordt standaard een matrashoes geleverd. Bij de betere merken kunt u kiezen uit een gamma aan onderdekens, met vullingen uit natuurlijke of synthetische materialen, al dan niet tegen meerprijzen. De matrashoes dient voor vochtregulatie, isolatie en comfort op elke watermatras en. Het type softside is bepalend voor de vorm van de matrashoes. Als specialist heeft Waterslaper natuurlijk voor elk type bed de juiste hoes. 

Sinds enige jaren is er ook een matrashoes leverbaar, de Texelana stretch matrashoes, die bestaat uit een menging van wol met katoen, voorzien van een stretchpatroon, die ook op 60 graden mag worden gewassen. Toepasbaar op alle hardside en vele softside waterbedden. Door toevoeging van Silverness, ideaal voor mensen met een allergische aandoening of voor hen die graag de hoes zelf wassen. Daarbij komt dat deze ook mag worden gedroogd in de droger, dat maakt enigszins de verwarring duidelijk. Sinds de invoering ervan is dit een groot succes. Informeer er naar bij Waterslaper.

DEKBEDDEN
Ook in dekbedden heeft Waterslaper een mooi assortiment, van merken als Texelana, Texel Wool, een prachtige collectie van Bettomica en nog vele andere merken als  Hygrofil, etc. Voor elke slaper een geschikt dekbed. Nieuw in het assortiment is de dekbeddenserie van Bettomica.

OVERTREKKEN
Klinkende namen als Bedding House, Damai, Hekkert en van Leen, Janine (duitstalig), Kardol en Verstraten, Margret Muir en andere zijn er steeds voorradig of uit te zoeken in de vele fotoboeken. Kijk eens op de sites van de fabrikanten met een link, door op deze te klikken.

KUSSENS
Een kussen is een hoofdzaak maar kan een enorme kopzorg zijn. Zeker wanneer de verkeerde keuze wordt gemaakt. Een kussen 'passen' is een must en liefst op het bed van uw keuze. Te hard, te zacht, te hoog, te laag is afhankelijk van uw lichaamsbouw in verhouding tot uw (water)matras. Neem daar de tijd voor en laat u goed voorlichten. Bij Waterslaper treft u een grote variatie aan kussens: Latex, Gomtex, Luxorel, dons, (wasbare) traagschuim etc.. Een kussen dat u zelf kunt 'instellen' is het Temprakon Ergomatic kussen. Zie hieronder het filmpje.

Waterslaper heeft altijd een passend kussen.


Kortom Waterslaper maakt uw bed af!

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects