Ga naar de homepage van Waterslaper
// Accessoires voor aanpassing van uw waterbed van Waterslaper

Heeft u het idee dat een waterbed een standaard product is?
Dan heeft u nog geen kennis genomen van de schier onbegrensde reeks mogelijkheden die Waterslaper u kan bieden. U kunt uw waterbed een heel persoonlijk karakter geven dat perfect past in uw slaapvertrek.

U krijgt hier een beknopt overzicht van de mogelijkheden:

  • Allereerst is het perfect mogelijk uw waterbed in te bouwen in een slaapkamermeubel van uw keuze of de uwe,  menu-item slaapkamers.
  • Ziet u af van een slaapkamermeubel, dan is het mogelijk om te kiezen voor een achterwand, al dan niet met kastjes, aangepast aan de kleuren van uw softside omranding of juist contrasterend in vele kleuren, vormen en materialen. Ook voetborden zijn leverbaar.
  • Om de ruimte in uw slaapvertrek zo optimaal mogelijk te benutten biedt Waterslaper diverse ladensets aan,die in de sokkel van uw waterbed gebouwd kunnen worden.
  • Mogelijkheid om in de sokkel van het waterbed een kluisje te integreren. Gemakkelijk voor waardepapieren, uw sieraden of wat handgeld. Niet meer breken om ergens in te bouwen en gewoon mee te verhuizen. Dit is zelfs mogelijk in combinatie met een ladenset.
  • Wilt u juist een wat ruimtelijker beeld behouden of vindt u de sokkel niet passen op uw (houten) vloer, dan kunt u optisch de vloer laten doorlopen door toepassing van een spiegelplint.
  • Voor toepassing op vloeren die wel eens nat worden afgenomen bestaat er een optie om voor een gering bedrag de plinten rondom waterdicht te laten afwerken door middel van een pvc rand van ca. 1cm dik.
  • Pootsets zijn in diverse modellen in gelakte of ongelakte uitvoering leverbaar op 2 verschillende hoogtes om uw bed een apart uiterlijk te geven, zeker in combinatie met de spiegelplint.
  • Om te kunnen zitten in uw waterbed voor TV kijken, lezen of een goed gesprek te voeren zijn er zitkussens met bijbehorende slopen leverbaar. Enkele tientjes wegen absoluut niet op tegen de vele Euro's dat een verstelbaar waterbed meer kost, afgezien nog van het inboeten van ligcomfort dat nodig is om waterverplaatsing bij verstellen te kunnen opvangen.
  • Een model waar permanent zitkussens voorhanden zijn is het tot de verbeelding sprekende model Expo (2 bovenste foto's) Dit designbed is speciaal ontworpen voor duurzaam gebruik en excellent zitcomfort, zonder aan het ligcomfort te tornen. Het geeft een eigen karakter aan elke slaapkamer. Helaas is dit model uit collectie, maar er zijn nog enkele versies voorhanden. OP=OP.

 

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects