Ga naar de homepage van Waterslaper

Dekbedovertrekset Karroo
Beddengoed • Dekbedovertrekset Karroo


Magic
Kledingkast • Magic


Escana I en II by RUF
Slaapkamers • Escana I en II by RUF


Dekbedovertrekset Diamonds
Beddengoed • Dekbedovertrekset Diamonds


// Beoordelingen
Totaalscore: 8.8 Algemeen: 8.7 Service: 9 Prijs/kwaliteit: 8.7


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 7
Dhr. van Hoof, 18 juli 2017
Kreeg een heel goed advies bij aankoop van een nieuw bed. Het nieuwe bed ligt ook prima.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. Bataille, 17 juli 2017
Prima advies van een zeer deskundige eigenaar. Neemt alle tijd om tot een goede keuze te komen. Ook heel prettig meegedacht met de persoonlijke situatie.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. De Lange, 17 juli 2017
Ons tweede waterbed viel niet in de smaak, ontluchten, liggen. Na twee jaar! uitproberen op naar de Waterslaper. Zaken uitgelegd en toegelicht. Via een prima coulance een Bodyform sofwside watermatras besteld. We zijn weer helemaal verliefd om op water te slapen. Heerlijk ontspannen wakker worden. Een tip: het heerlijke Viscozy kussen. Een aanrader


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. Hendriks, 3 juli 2017
Prettige zaak waar ik goed ben geholpen. Had al goede ervaringen en ben voor een nieuw bed dus weer daar terechtgekomen.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Waarma, 1 juli 2017
vriendelijk en deskundig te woord gestaan en geholpen door de verkoper


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Van Straten, 22 mei 2017



Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Dhr. Baetsen, 10 mei 2017
We werden goed geholpen, en hebben goede uitleg gekregen.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Mans, 8 mei 2017
Zeer tevreden. Eerlijk advies. Goede kwaliteit. Goede keuzemogelijkheden.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Dieters, 8 mei 2017
Die is goed maar persoonlijk vinden wij de zaak te donker.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Pinxteren, 8 mei 2017
Goede uitleg. Neemt alle tijd om producten te laten zien. Geen opdringerig advies.
Kortom:prima!


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. van Sambeek, 30 april 2017
Goed geholpen met deskundig advies.
Installatie verliep ook vlekkeloos.
De softside en de hogere ligging is een groot voordeel t.o.v. ons oude waterbed.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. Van den Wittenboer, 25 april 2017
wij bevelen deze zaak bij iedereen aan, ze hebben echt goede kennis van zaken, we zijn super fijn, vriendelijk en zeer goed geholpen, we hebben weer een heel fijn bed
waarin we weer jaren lekker kunnen slapen.,


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Brunen, 24 april 2017



Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Verbakel, 24 april 2017
Werd meteen uitstekend geholpen door zeer kundig en vriendelijk personeel.
Wat, hoe, waarom, alles werd zeer duidelijk gemaakt. Had slechts 2 uur nodig om voor de Waterslaper te kiezen.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Hombergen, 24 april 2017



Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Roks, 6 maart 2017
Tja....hoog cijfer maar we zijn zeer tevreden!


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Mol, 5 maart 2017
Er werd alle tijd voor mij genomen en dat was nodig omdat ik eigenlijk totaal niet voorbereid was. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik mocht de bedden uitproberen in de winkel. Er is bij mij thuis gekeken wat er aan mijn oude bed veranderd moest worden om de nieuwe lattenbodem te kunnen monteren, heel fijn! En de installateur heeft alles ook heel netjes verzorgd en de oude spullen meegenomen. Ik ben 100% tevreden!


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Kusters, 5 maart 2017
zeer tevreden snel en correct geholpen ,
slaap weer heerlijk.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Tops, 4 maart 2017
mijn ervaring is zeer goed.

Informatie over waterbedden was goed

Netjes en tijd geleverd
Bed netjes en vakkundig gemonteerd

Alles goed uitgelegd over onderhoud plus onderhoudsset bijgeleverd.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Van Berkel, 2 maart 2017
Goed duidelijk advies,prettige slaapervaring!


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. L. Goevaers, 25 februari 2017
sorry voor mijn vergissing
Ik was in de war met de pas gedane koop van dekbed overtrekken.
De matras die ik een tijd geleden bij u heb gekocht , voldoet aan al mijn verwachtingen vandaar een dikke 9


Algemeen 7 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. Box-der Kinderen, 24 februari 2017



Algemeen 7 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 4
Mw. Goevaers, 24 februari 2017
ik kocht bij u 4 dekbed overtrekken
de kwaliteit laat zeer te wensen over
ze zijn dun en moeilijk te strijken
Gewoon aan de waslijn gedroogd maar de kreuken van het wassen gaan er niet meer uit
niet voor herhaling vatbaar


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Van Erp, 23 februari 2017
prima service. snel en goed geregeld


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Ansems, 8 juli 2016
Een goed, eerlijk en uitgebreid advies.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Theuws, 7 juli 2016
Zeer prettig


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. De Haas, 7 juli 2016
Goed en betrouwbaar


Algemeen 8 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Van Mol, 31 mei 2016
Bijzonder tevreden goede service we hebben inmiddels ons 2de waterbed uitgekozen en dachten omdat we wat ouder zijn geen waterbed meer te kopen, maar een boxspring maar door ons goed te laten voorlichten hebben we toch de juiste keuze kunnen maken, ook hebben we natuurlijk een aantal keren proef gelegen in de winkel niets is bart teveel en dat waarderen wij enorm Toppie Bart topkwaliteid en superinstallateur die bed heeft geinstalleerd.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. van Hooff, 29 april 2016
Toegankelijk, schappelijk en kundig!


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. van Kuik, 22 maart 2016
uitgebreide informatie ontvangen (niet gedacht dat er zoveel vragen worden gesteld bij de aankoop van een bed)


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Cremers, 18 maart 2016
Duidelijk advies en op basis daarvan voor ons prima slaapervaring!


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Mw. Tholhuijsen, 16 februari 2016
Duidelijke uitleg. Er werd ruimschoots de tijd genomen om alles uit te proberen.
Goede afspraken gemaakt en die ook nagekomen werden.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. van den Broek, 16 februari 2016
klantvriendelijk, deskundig, maatwerk bij installeren, 100% kwaliteit


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. Gerrits, 11 februari 2016
Gewoon goed persoonlijk zoals een aantal jaren geleden ook al was
Wij zijn tevreden


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. De Bont, 6 februari 2016
Geen gehaast, maar alle tijd voor een goede, duidelijk uitleg. Zo vaak proef-liggen als voor jou nodig is, zodat je een bewuste keuze kunt maken.
Goede persoonlijke service.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Embrechts, 5 februari 2016
heel tevreden, vlotte vriendelijke service, prima uitvoering van gemaakte afspraken.
zalig slapen in ons waterbed
kunnen jullie aan iedereen aanbevelen!


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Verbunt, 4 februari 2016
Een degelijke firma waar de klant op een objectieve manier wordt voorgelicht. De klant zijn zijn/haar verhaal uitgebreid doen en er wordt naar geluisterd. Samen wordt er naar een oplossing voor klant gezocht.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Borsboom, 4 februari 2016
Prima


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Van de Rakt, 4 februari 2016
We waren al bekend met waterslaper ons vorige bed hebben we ook daar gekocht en waren daar zeer blij mee. Nu hebben we weer een waterbed gekocht en zijn er zeer blij mee .

Door een goed advies van hem ben ik blij met de keuze die we nu weer gemaakt hebben en hoop er weer zolang mee te doen.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Van de Buijs, 17 december 2015
Ik had al goede ervaring met deze onderneming,vandaar dat ik er weer naartoe ben gegaan.
ook deze keer weer netjes behandeld,
Gezien de omstandigheden wou ik een zo kort mogelijke levertijd.
Hiermee ben ik door de waterslaper zeer goed geholpen.
Bedankt nog hiervoor


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Panjoel, 17 december 2015
Er wordt goede info gegeven en je wordt vriendelijk behandeld.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Gebert, 17 december 2015
Heb voor de tweede keer een watermatras bij de waterslaper gekocht omdat ik zeer tevreden ben over de service en de prettige manier waarop je geholpen wordt.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Van de Bos, 10 december 2015



Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Slob, 10 december 2015
We hebben een goed advies gekregen met duidelijke uitleg van de voor en tegens van het aanschaffen van een nieuw bed.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Van Steensel, 17 november 2015
goeie ervaring , goeie service , alweer mijn 3de waterbed,


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. Beijens, 9 november 2015
Door goede ervaringen uit het verleden nu toch weer naar de waterslaper voor ons nieuwe waterbed. Goede en snelle service als het een keer nodig was.


Algemeen 8 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. Zwart, 7 november 2015
De heer Bart van de Rijt verstaat zijn vak. Hij is deskundig, geduldig en kan goed luisteren naar de wensen van de klant.

Bart gaat net zo lang door totdat de klant tevreden is. Ik heb rugproblemen en heel veel moeite gehad om een goed bed te vinden. Dit bed heb ik kunnen vinden bij de Waterslaper! Het had wat voeten in de aarde maar het is gelukt dankzij Bart van de Rijt.


Algemeen 8 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. Severins, 6 november 2015



Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. De Koning, 5 november 2015
Goede kwaliteit en uitstekende uitleg bij t maken van keuze van de
matras en bodem.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. Terpstra, 5 november 2015
Directe hulp, goede informatie, snelle service!


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Mw. Michiels, 5 november 2015



Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Van der Laan, 24 september 2015
Perfecte snelle levering en installatie na vervanging van ons 10 jaar oude waterbed.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. Sakovska, 23 september 2015
Super oplossing gevonden voor ons waar wij zelf niet op waren gekomen!

Het product was snel geleverd en geinstalleerd (ondanks de vakantieperiode). Hier zijn wij heel blij mee!


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Oostenbrink, 23 september 2015
Na een goed gesprek en een correct advies waren wij overgegaan tot de aanschaf.
E.e.a. werd conform afspraak geleverd en het geheel voldoet aan de verwachtingen.

Bij een volgende aanschaf komen we zeker terug.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Waterschoot, 16 september 2015
Goed


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. Loesberg, 3 september 2015
Prima advies en coulant ivm garantie termijn.
We zijn zeer tevreden na ons laatste bezoek.
Afspraken worden na gekomen.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Vromans, 19 juli 2015
is prima. Zou de volgende keer weer gaan


Algemeen 10 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Janssen, 18 juli 2015
Plezierig. Heldere voorlichting. Jammer, dat mogelijkheid van een gel-laag in/op het matras ter verhoging van het slaapcomfort niet aan de orde gekomen is tijdens het voorlichtingsgesprek.
Het feit, dat we na de aanschaf van een tweetal waterbedden teruggekomen zijn bij de Waterslaper voor een vervanging van het bestaande assortiment, spreekt voor zichzelf.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Maas, 17 juli 2015
KUNDIG ADVIES, VLOTTE LEVERING EN INSTALLATIE.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Van den Boomen, 16 juli 2015
Doen wat ze beloven , buitengewoon goede producten.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Mansveld, 16 juli 2015



Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Van Kesteren, 4 juli 2015
Netjes geplaatst goede monteur, geeft antwoord op je vragen en geeft tips.
In de winkel ook correct behandeld.
Achterbord was licht beschadigd, uiteindelijk een nieuw gekregen zonder zeuren.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Van den Hurk, 2 juli 2015
na 20-25 jaar geleden door mijn kids te zijn verrast met 58 punaise gaatjes in ons waterbed kreeg ik spontaan ( na een enorme lagbui een reparatieset mee ) met perferator en pincet is het gelukt om alles te dichten.
enkele jaren later werd er verhuist en kwam er een nieuwe watermatras en nu na 15 jaar weer een nieuwe, folie verouderd. een waterbad is nog steeds onze favoriet


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. De Klerk, 2 juli 2015
Wij zijn van ver gekomen, maar het was niet voor niets. Goed ontvangen, nemen ruim de tijd voor je. Voor ons was het recyclen een geweldige optie. Hebben eigenlijk geen negatieve ervaringen.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. Bos, 17 april 2015
Goede uitleg m.b.t. verschillende bedtypen en met garantie wordt netjes omgegaan.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Van Glabbeek, 17 april 2015
Goede service en duidelijke uitleg.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Worm, 16 april 2015
Goede ontvangst, ruime informatie, vakmanschap.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. De Kort, 16 april 2015
Zeer goede en snelle service, erg klantvriendelijk.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Wolters, 16 april 2015
Zeer vriendelijk, goede uitleg en weet waar hij over praat! Werkt aan het milieu, wat dezer dagen zeer belangrijk is.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Hendriks, 16 april 2015
We waren onder de indruk van de goede voorlichting, de keuze, en de afhandeling.
Ik kan House of bedding iedereen aanbevelen.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Loijens, 19 maart 2015
Prettig geholpen in de winkel en bezorging/iinstallatie ook prima.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Van Uden, 19 maart 2015
Vertrouwelijk en vrijblijvend !


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Marcelis, 19 maart 2015
Zeer goed. Duidelijke uitleg in de winkel, goede service bij levering.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. A. Kelders, 19 maart 2015



Algemeen 8 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Hoogmoet, 1 maart 2015
Geen no-nonsens verkoopverhaaltjes, prima advies en een uitstekende service.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Egelmeers, 12 februari 2015
Wij kunnen weer lekker slapen na goed advies van de waterslaper


Algemeen 6 | Service 5 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. Schulte, 12 februari 2015
dit is ons tweede bed die we kopen bij de waterslaper de eerste keer vonden we de service beter dan nu


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Geenen, 12 februari 2015
Naar volle tevredenheid geholpen door iemand met veel ervaring in waterbedden.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Scholz, 10 januari 2015
Prettig geholpen, alle tijd en deskundig advies.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Van den Bosch, 9 januari 2015
Top! We slapen weer heerlijk dankzij de Waterslaper! Goede service. Bedankt! !!


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. Van Gerven, 8 januari 2015
Zeer klantvriendelijk.
Snelle en goede service.
Bij lekkage (bij mijn vorige waterbed) werd het lek zsm gerepareerd.
Mogelijkheid abonnement op verzorgingsproducten is een plus.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Boerboom, 8 januari 2015
nog weinig tot geen ervaring. Het verkopen en plaatsen verliep allemaal goed en zonder problemen.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Castelijns, 8 januari 2015
Vriendelijk , behulpzaam en duidelijk in uitleg

Goed advies


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Van Zelst, 8 januari 2015
goed uitgebreid advies. Slapen weer uitstekend


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Van Asperdt, 8 januari 2015
Goed. Er was een foutje gemaakt met de bestelling, maar keurig herstelt


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Cornelissen, 8 januari 2015
Fijne samenwerking, makkelijk overleg en goede service


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Van Luytelaar, 19 december 2014
Ik ben al meer dan 20 jaar klant bij waterslaper dat zegt toch genoeg.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Van Ampting, 18 december 2014
Duidelijk!


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. De Leuw, 18 december 2014
Op het feit na dat ze weleens vergeten terug te bellen als dat afgesproken is vind ik de service helemaal top. Als er problemen zijn worden deze snel en netjes opgelost.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. E. Herman, 15 november 2014
Sinds 1993 een waterbed en tot volle tevredenheid .
Nu is een nieuwe waterzak ,incl softside randen en thermostaat vervangen in mijn oude ombouw.
Super gedaan met dank aan Bart voor het meedenken .


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Gilsing, 11 november 2014
goede service, houdt zich aan de afspraken, nette afhandeling


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Van Loenhout, 6 november 2014
Vakkundig advies bij de aanschaf. Klantvriendelijk. Zelfs de opbouwer had veel verstand van waterbedden en gaf goede adviezen


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Dhr. Stockx, 6 november 2014
Goede service en duidelijke en goede uitleg met de mogelijkheden en verschillen van artikelen.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. Louwers, 10 oktober 2014
prima ervaring. Ruim de tijd genomen voor advies


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Hendriks, 10 oktober 2014
Waterslaper heeft bij mij al jaren kwaliteit en service bewezen. Zelfs mijn oude waterbed kwamen ze altijd heel snel en goed repareren. Na al die jaren was het oude bed op. Het nieuwe bed dus ook bij Bart gekocht. Niets is een probleem, dag van installatie, zelfs verhuizen naar andere kamer alles kan. Gewoon service. Mijn nieuwe waterbed is deskundig geïnstalleerd door een zeer ervaren en vriendelijke monteur. Ieder jaar wordt er een flesje met desinfectans voor het water opgestuurd. Zelfs dat regelt Waterslaper voor ons. Super !!


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. van Bokhoven, 9 oktober 2014
heel erg goed en gezellig geholpen!

zeer snelle levering, en goede service!


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Van der Velden, 9 oktober 2014
goede duidelijke informatie, tijd voor de klant


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Coops, 20 september 2014
Al vele jaren verleent de waterslaper een goede service( ook aan huis ) . Wij zijn zéér tevreden.


Algemeen 8 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. van Dijke, 1 september 2014
Perfect


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Teunissen, 27 juni 2014
We zijn enorm goed en met geduld geholpen, waardoor wij in staat waren om de juiste keuzes te maken en tot een koop te komen.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Bazelmans, 27 juni 2014
Het waterbed wat in eerste instantie geleverd was paste perfect bij de nachtkastjes en achterwand. Wij konden er niet op slapen omdat de stabilisatie voor ons te hard was. Na nog eens bij de waterslaper in de winkel diverse matrassen uitgeprobeerd te hebben, is het matras omgeruild . We slapen nu als een roos op een voor ons perfect waterbed. Een pluim voor de goede service.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. Lintsen, 27 juni 2014
waar we ook voor bellen: alles wordt correct en snel afgehandeld. wij zijn steeds weer tevreden!


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Verhoeven, 27 juni 2014
Een zaak waar men overduidelijk al tientallen jaren verstand heeft van op water slapen met een uitstekende service en waar ik een passend antwoord heb gekregen op mijn vraag.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. De Vroom, 27 juni 2014



Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Posthumus, 27 juni 2014
Er waren kwaliteitsproblemen met het materiaal van de matras.
Dit is een probleem van de fabrikant.
We hebben inmiddels een nieuwe matras gekregen door perfecte service van Waterslaper.


Algemeen 7 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Slegers, 23 juni 2014
Goed.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Weekers, 19 juni 2014
We zijn goed geinformeerd in de winkel en het instaleren van het bed is vakkundig en netjes gebeurd.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Habraken, 19 juni 2014
ik ben door jullie goed geholpen.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Ed, 19 juni 2014
Zeer goed geadviseerd met het uitzoeken van 2 matrassen. Zeer tevreden over het leveren en plaatsen van die matrassen. In ons bestaande bed moest toch iets gemaakt worden om de matrassen er passend in te krijgen. Dat werd binnen een uur gemaakt en geplaatst. Uitstekende service, hartelijk bedankt.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Cindy Sijben, 27 mei 2014
Super service en Vakbekwaam!


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Lapré, 10 april 2014
Goed advies vertrouwd en prima service.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Bisschops, 20 maart 2014
Goede ervaringen; als er iets is, staat er direct iemand klaar. Snelle service en levering.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Schuitemaker, 20 maart 2014



Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Jansen, 23 februari 2014
Goed, behulpzaam. Alle tijd om de bedden uit te proberen. Makkelijk was de pomp om oude waterbed leeg te pompen welke kosteloos ter beschikking gesteld werd. Of indien we dit wilde verzorgde hun het verwijderen van het oude waterbed


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. van der Muuren, 21 februari 2014
Deskundige verkoper die ruim de tijd nam om ons diverse matrassen en bodems te laten testen. We slapen nu 3 weken op onze nieuwe matrassen en zijn er dik tevreden over. Rugpijn is verdwenen.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Saris, 21 februari 2014
Fijn geholpen! Slaap weer heerlijk in mijn vernieuwd matras.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. van Oosterwijk, 20 februari 2014
Fijne zaak om een heerlijk bed te scoren
Eigenaar geeft goede no nonsense uitleg.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Teuwens, 20 februari 2014
Zeer kundig en positief


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Van den Buijs, 20 februari 2014
Mijn ervaringen zijn zeer goed.
Vanaf het moment dat je in de winkel komt tot aan het moment dat je in je bedje kunt wordt er alle tijd voor je genomen.
Een waardering van 10 lijkt misschien overdreven,maar ik vindt dat ze een hoge waardering verdienen.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Antonis, 17 februari 2014
Wij hebben ons 1e waterbed al in 1992 bij de waterslaper gekocht en is erg goed bevallen. Inmiddels zijn we net aan ons 3e bed. Zijn nog nooit ergens anders geweest voor een bed. Bevalt goed. Goede service (als dat nodig is) dus wat wil je nog meer.
Dus wij zijn erg tevreden en zien geen reden om elders te gaan.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Kwinten, 16 februari 2014



Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Geerkens, 13 februari 2014
Goed advies wat aansluit op onze vraag. Levering en installatie was ook top


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. R. Hommen, 14 januari 2014
Super goed advies..


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. van Doorn, 14 januari 2014
Persoonlijke benadering met begrip voor, in ons geval, de situatie waarom een ander matras. Waterslaper tracht de klant altijd tevreden te stellen.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Van de Wiel, 13 januari 2014
Perfecte service!
De fiber-vulling van ons oude waterbed was helemaal los en het bed was aan vervanging toe.
We hebben toen voor een nieuw type stabilisatie gekozen wat stugger is en we daardoor minder last van elkaars bewegingen hebben.
Dit bleek echter geen succes en ik kreeg last van rug en schouders.
Na overleg zijn we toen naar België gegaan om daar alle mogelijkheden van stabilisatie uit te proberen in een “waterbed straat” (bij de fabriek)
We vonden toen de 80% stabilisatie in twee losse waterzakken (duo) het comfortabelste.
De Waterslaper nam de eerste waterzak gewoon terug en we hoefden uitsluitend de extra kosten voor een tweede verwarmingselement en een kleine up lift i.v.m. de duozak te betalen.
We slapen nu weer heerlijk.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Jacobs, 9 januari 2014
wij zijn er altijd goed en vakkundig geholpen en geadviseerd


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Wijnkoop, 2 januari 2014



Algemeen 7 | Service 6 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Gijsbers, 14 december 2013
Alles is netjes geinstalleerd en het bed bevalt prima.
Op de bon heeft de monteur geschreven dat er nog een vacuumpomp geleverd moet worden.
Daarna hebben we daar nog een keer voor gebeld, zou afgewerkt worden , maar we hebben nog steeds geen vacuumpomp gezien!


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Toutenel, 12 december 2013
Vriendelijk-korect-binnen temijn geleverd
je mag alle vragen stellen en ze worden
beantwoord


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Mw. van der Linden, 9 november 2013
Lattenbodem heel goed

Matras mocht iets harder zijn ik transpireer
nu meer
Maar ik wen er wel aan


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. van Oorschot, 7 november 2013
Goed geholpen en geweldige service.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Van Os, 7 november 2013
Bijzonder goed


Algemeen 7 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Jeroen Nouwens, 11 oktober 2013
+ Prima service, diverse selectie aan merken en materialen en ook prijsklasses in de showroom. Tevens niet te highbrow of in-je-gezicht commercieel... (sommige beddenzaken doen zich voor alsof ze het beste van het beste zijn of dat er geweldige koopjes zijn te halen. Gelukkig is deze beddenzaak anders/beter.)

- Beperkte selectie per merk. Ik heb persoonlijk liever een breder aanbod van een bepaald merk (of enkele merken) dan enkele voorbeelden ervan. Het risico bestaat dat mensen een onvolledig beeld van een bepaald merk krijgen, als de selectie niet breed genoeg is. De keuze om ruimte te maken voor enkele relatief goedkope koudschuimmatrassen (als ik me dat goed herinner) begrijp ik alleen maar uit oogpunt om een breder publiek te lokken. Ik denk dat een matras een aankoop is voor gemiddeld 10 jaar en dat zoiets dan best mag kosten, maar dat is een mening van me. In het geval van matrassen, denk ik dat goedkoop zeker duurkoop is, met je gezondheid op het spel. Dus daarom zou ik als beddenzaak een nauwer keuzepalet aan merken voeren en alleen producten waar je zelf helemaal achterstaat. Grotendeels is dat al bij deze beddenzaak of inmiddels helemaal.

Hoewel mijn aankoop (een matras) helaas geen plezierige ervaring was, werd er spoedig en naar tevredenheid vanuit mijn kant met mijn verhaal omgegaan. De ervaring slecht slapen op een nieuw matras kan iedereen overkomen, ongeacht het merk, beddenzaak of gebruikt materiaal, maar bij Waterslaper/House of Bedding is er gelukkig sprake van mensen die met je meedenken en werken aan een goede oplossing. Mijn aankoop betrof (deels) een traagschuimmatras. Ik ben misschien een van de mensen die niet zo goed kunnen slapen op traagschuim. Anderen hebben wellicht een betere ervaring ermee.

Ik heb van diverse mensen gehoord dat er op traagschuim VEEL winstmarge zit en dat terwijl het gewoon een kunststof is die een eenvoudige behandeling heeft ondergaan. Er zijn ook beddenzaken die principieel niet werken met traagschuim. Ik heb daar bewondering voor. Mijn aversie zou minder zijn als ik ten eerste er goed op had kunnen slapen en ten tweede de prijs meer overeen zou komen met het daadwerkelijke geboden product, zonder beïnvloeding van al teveel marketing en dure woorden zoals 'hoog visco-elastisch' en dergelijke. Ik houd er ook niet van als een producent zich wil distantiëren van Tempur terwijl we het feite over allemaal traagschuim hebben. De één noemt het NASA-schuim, de andere koudschuim, de ander dit of dat en voor mij is het gewoon opgeklopte lucht (spreekwoordelijk dan).

Om op een positieve noot te eindigen: Voor mij is het kopen van een matras iets dat ik nog niet vaak heb gedaan, dus voor mij is het tevens een leerervaring en dat is ook wat waard. Ben blij dat ik traagschuim een kans heb gegeven en dat ik nu weet dat het niet voor mij is :)


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Teunissen, 3 oktober 2013
Zeer goed geinformeerd, snel geholpen, en we zijn zeer tevreden over het bed.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Jans, 23 september 2013
Naar aanleiding van de vraag over het defecte onderdeel van het waterbed een snelle oplossing kunnen vinden.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. R. Cleven, 23 september 2013
Ik heb een probleem en email de Waterslaper. Zelfde dag nog een email terug met 4 duidelijke opties en kosten erbij.

Gelukkig zijn er nog zelfstandigen ondernemers die even een stapje vooruit denken :)


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Van Tienhoven, 20 september 2013
Uitstekende voorlichting en perfecte aflevering


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Lommers, 19 september 2013
positief en betrouwbaar.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Westerlaken, 19 september 2013
We hadden al eerder een aantal keer via de mail contact met Waterslaper gehad en zijn daarna in de winkel komen kijken. U heeft uitgebreid de tijd genomen om ons duidelijk te informeren en te adviseren. Afspraken over de levertijd, aflevering en het plaatsen van ons nieuwe waterbed zijn door Waterslaper netjes en op tijd nagekomen. Wij vonden dat we zowel in de winkel als later bij de plaatsing van het bed op een prettige manier geholpen zijn.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. van Eersel, 19 september 2013
Goede service


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Waarma, 5 augustus 2013
Goede deskundige voorlichting en advies, neemt alle tijd. Aflevering keurig volgens afspraak en door de vriendelijke monteur geduldige uitleg gekregen over het onderhoud en opmaken van het waterbed. Wij zijn zeer tevreden echt een aanrader dus!


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Van Happen, 2 augustus 2013
zeer goed ook tijden lekkage.
De installateur van nieuw matras is zeer kundig en erg klantvriendelijk.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Van Vliet, 1 augustus 2013
Goede kwaliteit en service.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. van den Wittenboer, 1 augustus 2013
Ik belde omdat mijn verwarmingselement kapot was, en binnen 6 uur was er een monteur met een nieuw element.
Geweldige service.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Rademakers, 1 augustus 2013
Onze eerste ervaring is super verlopen. Goed advies en begeleiding.
Zeker de moeite waard om eens binnen te lopen.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Stienezen, 30 juni 2013
ik ben zeer tevreden ik slaap heerlijk ik hoop als ik iets heb dat de service ook goed blijft maar dat denk ik wel gr ger


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Van den Bosch, 27 juni 2013
Tot nu toe nog goed


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. Rooijakkers, 27 juni 2013
service, bezorgen en instaleren prima.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. Jansen, 27 juni 2013
De leveringsdatum is een aantal keren verzet dat vond ik vervelend.

De uitleg en de tips van de monteur die het waterbed heeft geinstalleerd kwam heel deskundig over


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Lepelaars, 27 juni 2013
we hebben al meer een waterbed gahad van de waterslaper, dus als je terug komt als je bed verslaten is zegt dat genoeg!
we hebben zelfs de waterslaper aan bevolen bij familie die ook een bed gekocht hebben.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. de Lange, 27 juni 2013
Prima service, goede uitleg en nakomen afspraken.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Willems, 24 juni 2013
Er werd volop tijd genomen om ons uitgebreid te informeren. Veel kennis van zaken. We kregen koffie/thee en ons dochtertje kreeg speelgoed om mee te spelen.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. Dubois, 21 juni 2013
Uitgebreid de opties kunnen bespreken en de plaatsing van het bed was keurig op tijd en zorgvuldig.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Diemel, 21 juni 2013



Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Verkerk, 20 juni 2013
Prima, niets aan toe te voegen.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Van Baal, 20 juni 2013
Duidelijke en vriendelijke uitleg


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Mertens, 17 juni 2013
Zeer vriendelijk, goed advies, en prima service. Neemt alle tijd voor u.


Algemeen 8 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Van de Gevel, 16 juni 2013
fijn bedrijf met korte lijnen wat prettig werkt.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. De Jonge, 16 juni 2013
Snelle en goede service. Ons waterbed stonk door bacteriegroei. Jullie hadden met vooruitziende blik alvast een nieuw bed besteld na onze offerte aanvraag zodat we niet lang hoefden te wachten.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Van de Mortel, 14 juni 2013
Bart neemt de tijd en adviseert goed.
Hij is oprecht en eerlijk, kunnen veel verkopers in deze branche nog wat van leren!


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. Roukema, 13 juni 2013
ik werd snel geholpen


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Kuppens, 13 juni 2013
Wij zijn al jaren klant bij waterslaper. Ondanks problemen met ons waterbed was de service, eerlijkheid en informatie verstreking prima en zijn we naar tevredenheid geholpen en is het probleem opgelost.


Algemeen 8 | Service 6 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Gilsing, 20 december 2012
Wij hebben over het algemeen goede ervaring met de waterslaper. We zijn al 10 jaar klant en het bed bevalt prima! En de waterslaper zit bij ons in de buurt en dat is ook nog eens makkelijk.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Geurts, 17 december 2012
We gingen voor een waterbed. Mijn vrouw kon hier helaas niet aan wennen, ik daarintegen wel. Bart heeft allerhande oplossingen aangedragen, maar dit mocht helaas niet baten voor mijn vrouw. Toen maar besloten om te ruilen naar een boxspring. We zijn hierbij prima geholpen door Bart.Het hoorde natuurlijk bij de service, maar hij werd er ook geen moment sikkeneurig om. Na wat maandjes wennen aan de boxspring slaap ik hier nu ook prima op. Mijn vrouw was meteen gewend aan de boxspring. Ook van de waterslaper (house of beddings).


Algemeen 7 | Service 7 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. Veldhuizen, 3 december 2012
Vanaf het begin bij de aankoop van ons eerste waterbed in 1998 prima!


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Th. Dekkers, 9 november 2012
vriendelijk en vlug willen helpen.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Zegers, 27 oktober 2012



Algemeen 9 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Steijntjes, 19 augustus 2012
Deskundige uitleg over de verschillende soorten en type van bedden met aandacht voor onze wens(en).
We hadden een goed gevoel over de prijs / kwaliteit verhouding en hadden daarom ook niet veel tijd nodig om tot koop van een bed over te gaan.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Uffink, 2 augustus 2012
Prima, goede service, duidelijk en bereikbaarheid goed


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. van Hijningen, 2 augustus 2012
snel, accuraat en klantvriendelijk


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. Yvonne van Bakel, 3 juli 2012



Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Sterrenburg, 3 juli 2012
Goede uitleg over de verschillende mogelijkheden (wel/geen waterbed). Goede service met daarbijbehorend slaapgarantie!!!


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Gijsbers, 30 juni 2012
erg prettig en de bijbehorende kennis en ervaring is hierin er belangrijk


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Deriu, 28 juni 2012



Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. T. van der Heijden, 27 juni 2012
Het is mijn tweede waterbed dus mijn ervaring met de waterslaper is prima.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. P. van Eersel, 26 juni 2012
ik ben op verschillende plaatsen geweest om te vergelijken en de waterslaper sprak mij het meeste aan . ik werd snel en goed geholpen voor wat ik zocht .ik sliep al 22 jaar op een waterbed en kan en wil dit niet meer missen .dus ik ben heel tevreden over mijn waterbed van de waterslaper !


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. P. van Keulen, 25 juni 2012
Prima, betrouwbaar, zeer service gericht adres. Kwaliteit mag een prijs hebben. De Waterslaper levert uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. M. Caris, 25 juni 2012
Vriendelijke ontvangst, goede uitleg en goede service.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Kwakman, 23 juni 2012
Heel veel en goed advies gekregen. Omdat er eigenlijk maar 1 optie was heb ik besloten om online een waterbed te kopen. Best eng omdat dit eerder bij een andere winkel helemaal fout was gegaan. Na 2 jaar mijn bed ontwijken stap ik er nu weer met plezier in. Conclusie: er is maar 1 echte Waterslaper.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. M. van Lierop, 23 juni 2012
Prima


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Smithuis, 23 juni 2012
Dit is ons 2e waterbed, op het 1ste waterbed hebben wij bijna 19 jaar !! lekker geslapen. Met in al die jaren 1 keer een lekkage, bij de 2e lekkage hebben wij op advies van Bart het waterbed vervangen. Wij kunnen zeker weer 12-15 jaar lekker slapen.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Dhr. Janssen, 22 juni 2012
uitleg en aandacht in de winkel was super, prijs iets hoger tov andere leverancier


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Platenburg, 22 juni 2012
spontaan, vrijblijvend, vakkundig, ongedwongen........


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Bijnen, 22 juni 2012
goed


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. Jooren, 22 juni 2012
Betrouwbaar adres


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Van Beers, 22 juni 2012
Is gewoon goed. Heel goede service.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. Schoorl, 22 juni 2012
Advies in de winkel is goed en zeer uitgebreid en je kunt diverse matrassoorten ter plaatse uitproberen om zo tot een goede persoonlijke beslissing te komen.
Mocht er zich na een aantal jaren onverhoopt een kleine lekage voordoen, ook dan is de Waterslaper de dag dat je je lekkage gemeld hebt nog ter plaatse om dit euvel snel en kordaat te verhelpen. Chapeau voor deze geweldige service!


Algemeen 7 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. Van der Velden, 22 juni 2012
15 jaar geleden al een waterbed gekocht bij de waterslaper..toen fijne service en nu nog steeds...nu weer nieuwe zak etc gekocht en nu kunnen we weer even voorruit...was snel geregeld!


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Van Alphen, 22 juni 2012
Er is uitgebreid de tijd genomen om ons te adviseren. Het aanbod is goed afgestemd op onze wensen.
Wij zijn met name tevreden over het totaaladvies, de kwaliteit en de servicegerichtheid die we nu maar ook al eerder hebben ervaren bij vorige aankopen.
Een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe boxxpring, bed of matras.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. De Waal, 22 juni 2012
Perfect geholpen ! Kan het niet anders zeggen .


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Kluijtmans, 22 juni 2012
er is een goede service


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. Anoniem, 22 juni 2012
Goed geholpen, veel adviezen gekregen


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Van Tol, 6 maart 2012
goede informatie, deskundig meedenken, oog en oor voor onze wensen, goed en geschakeerd aanbod, vriendelijk en tijd nemen voor dfe klant.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Van Haute, 5 maart 2012
aangename ervaring. Stipte afhandeling en correcte afhandeling.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. van Eersel, 3 maart 2012
ik werd uitstekend geholpen en ben heel erg tevreden over mijn waterbed ik had eerst op 3 plaatsen vergeleken en waterslaper stond me het meeste aan wat prijs en uitgebreide keuze betreft groetjes nellie


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. van den Kieboom, 28 februari 2012
Wij zijn zeer tevreden over de informatie en de service die we elke keer krijgen als we vragen hebben.
Zelfs de leuke tips zijn zeer welkom. bijvoorbeeld hoe je alles moet wassen van het beddengoed om het langer mee te laten gaan ;-)


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Franssen, 28 februari 2012
Ons nieuwe bed is van Softline, daarvoor hadden we een waterbed.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Gerrits, 27 februari 2012
Goede service. Niet goedkoop maar de service compenseert het acceptabel.


Algemeen 7 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. van Aarle, 27 februari 2012
hebben hele goede ervaring met waterslaper.
lagen niet meer lekker op ons waterbed, hadden allebei rugklachten. dit aangegeven bij waterslaper zijn dezelfde dag nog komen kijken en wist meteen wat het probleem was. dit is binnen een week opgelost en we kregen een nieuw waterbed omdat het nog binnen garantie viel.
super en snel geregeld. top!


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. Opheij, 27 februari 2012
Goede service, uitstekende informatie.
Vertrouwd adres. Ga zo door.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Zoetmulder, 29 november 2011
De ervaring is al 20 jaar goed met waterslaper


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Kokkes, 26 november 2011
Goede voorlichting, goede service en duidelijke afspraken.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 6
Fam. Egelmeers, 25 november 2011
We hebben 20 jaar prettig geslapen op een waterbed. Er zaten voor ons een paar nadelen aan. Bart heeft met ons gezocht naar een passende oplossing voor een matras met de eigenschappen (voordelen) van een waterbed.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. van Helvert, 24 november 2011



Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Smets, 23 november 2011



Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Van Gorp, 23 november 2011



Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Kelders, 23 november 2011
Zeer goede nazorg, Toppie!!!


Algemeen 7 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Nuyten, 23 november 2011
Prima ontvangen, uitgebreide en ter zake kundige informatie gekregen. Wordt uitgebreid de tijd voor genomen. Doet moeite om de klant te leren kennen om goed te kunnen adviseren.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. J. Vriens, 23 november 2011
Na 12 jaar trouwe dienst was het eerste matras, de soft sides en het verwarmingselement wel aan vervanging toe. Dit viel samen met een verbouwing van bad en slaap-kamer. Toen bleek dat de aanemer eerder dan gepland wilde beginnen was het geen enkel probleem om op korte termijn een pompset te lenen zodat we zelf het oude bed konden verplaatsen. En toen bleek dat de verbouwing een paar weken langer ging duren dan verwacht was het leveren van het nieuwe matras in iedergeval niet hetgeen waar we wakker van lagen.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. E. Duffhuis, 23 november 2011
Geweldig, vraag per mail in het weekend, direct antwoord, bestelling gedaan en op de afgesproken datum en tijd levering! Binnen twee dagen! Perfecte service en advies gekregen bij het afhalen!


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Mw. P van Schagen, 23 november 2011
De service en tips van de monteur zijn erg waardevol. Waterslaper gaat mee in mijn eisen.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Lunenburg, 15 augustus 2011
als jarenlange trouwe klanten hebben wij geen
slechte ervaringen met jullie ,alleen maar goede
want anders hadden wij weer geen nieuw bed
gekocht bij jullie.
wij hopen alleen maar dat we ons volgende
nieuwe bed weer bij jullie kunnen kopen.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. Oors, 2 augustus 2011
goed


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Anoniem, 2 augustus 2011
Bereidt oplossing te zoeken ook al is de oorzaak niet geheel helder.
Ervaring dehalve goed


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. van Helvert, 31 juli 2011
Goed tot zeer goed


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. van Dorst, 27 juli 2011
Bart,
Nadat ons 2e waterbed is geplaatst slapen we wéér super. Wat een genot is het!


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Oerlemans, 24 juli 2011
onze ervaring met de Waterslaper was zoals wij dat gewend zijn van de Waterslaper, gewoon ouderwets goed!
Persoonlijke aandacht en met de klant meedenken in het belang van de klant.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. van Hout, 18 juli 2011
Goed en gedegen advies, afgestemd op maat en op behoefte. Snelle service en levering. Keurig thuis in elkaar gezet met vriendelijk en netjes personeel


Algemeen 8 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. van Straten, 18 juli 2011
Goede uitleg van producten en zeer goede service


Algemeen 7 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 6
Fam. Manders, 18 juli 2011
nieuw waterbed in 2009 gekocht ;een softside en die bevalt goed. Voorheen een ongestabiliseerd waterbed gehad.
Ivm 'verhuizen' is het bed leeggehaald en nadien weer gevuld. Dat verliep goed. Goede service


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. van den Berg, 18 juli 2011
Goede duidelijke uitleg. Erg klant vriendelijk. Goed advies en levering op tijd zoals afgesproken.

Fijn adres voor het aanschaffen van een waterbed. Daar rijden we graag wat km extra voor.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. van der Zeeuw, 18 juli 2011
Nette service en bruikbare informatie...


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Smolders, 18 juli 2011
Er wordt serieus omgegaan met je klacht en uitgebreid meegedacht om dit op te lossen. Wederom via een snelle en goede service afgewerkt. Nu we deze twee nieuwe matrassen hebben slapen we veel beter.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. L. Gilissen, 31 mei 2011
prima service, goede uitleg


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. van den Elzen, 28 mei 2011



Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Groenendijk, 28 mei 2011
wordt goed geholpen en krijg ook nog advies


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. J. van Ravenstijn, 28 mei 2011
het slaapt fantastisch.wij zijn voor 100 procent tevreden.dank daarvoor.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. A. van Grinsven, 26 mei 2011
goed ervaring mee gehad


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. A. Mielekamp, 26 mei 2011
Prettige presensatie en afhandeling


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Croonen, 26 mei 2011
Ik ben 100% tevreden over de producten,
het advies en de service. En dat al meer dan 12 jaar.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Hesp, 25 mei 2011



Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. van Gerven, 25 mei 2011
zeer prettig


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. van der Ven, 25 mei 2011
vriendelijke behandeling, zeer goede uitleg over verschillende mogelijkheden in stabilisatie en dergelijke.
de montage ven het bed verliep vlot en vlekkeloos, daarna goede uitleg over hoe het waterbed te onderhouden.


Algemeen 8 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Haast - Peels, 25 mei 2011
De service is uitstekend; ik voel mij daardoor soms een beetje schuldig.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Mw. N. Barenbrug, 25 mei 2011
Prima geholpen. Bed slaapt uitstekend. Over de kwaliteit van t bed kan ik nu nog weinig zeggen na 2 weken. Dat moet zich nog bewijzen. Ook of het over een tijd nog lekker ligt. Maar prima geholpen in de winkel en ook bij de aflevering. Ik ben erg blij met m'n nieuwe bed want het oude sliep voor geen meter meer!


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Mw. T. Reinders, 25 mei 2011
Prima! Goede voorlichting, er wordt meegedacht! Het gevoel dat niets je opgedrongen wordt. Eerlijke eigen keuze.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. van der Wal, 25 mei 2011
prima uitleg en advies
prima installatiewerk


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Fasen, 25 mei 2011
Goede en zeer persoonlijke service


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. Gravenstein, 23 februari 2011
heerlijk waterbed. Goede service en uitleg bij plaatsing.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. Boekhoorn, 23 februari 2011
Uw bedrijf is mij niet bekend. Ik heb niets bij u gekocht en begrijp niet hoe u aan mijn emailadres komt.


Algemeen 8 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. van den Eijnden, 23 februari 2011
prima snelle levering duidelijke uitleg.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Klijs, 23 februari 2011
Wij vonden het wel jammer dat er wat foutjes zijn gemaakt zoals verkeerde hoes, en overtrekken van de boomerangkussens die nog steeds niet in ons bezit zijn.

Verder alle lof.

Jan en Willemien Klijs


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Fam. van Deursen, 23 februari 2011
Zeer goede service; hadden al goede ervaringen met het vorige bed en nu weer.
Prima aankoop, prima installeren waterbed en duidelijke uitleg.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. R. Berenson, 23 februari 2011
Wij zijn ontzettend vriendelijk en uitvoerig geholpen. Wij komen helemaal uit Hendrik Ido Ambacht en zullen altijd terugkomen. Wij hebben reeds twee keer een slaapkamer gekocht bij de waterslaper en komen speciaal terug voor de uitstekende service.

Veel succes verder met de zaak. Wij zullen altijd reclame maken voor uw zaak.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Willem Becx, 22 februari 2011
Super goed. Goede voorlichting. Geen natnek die je vlug even een bed aan wil smeren maar iemand die gewoon de tijd neemt om je goed te informeren.
Jammer van de late aankomst van de monteur, maar aan de andere kant, hij was keurig op tijd klaar.


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. Frans van der Weiden, 7 februari 2011
Goede uitleg, goede prijs en zeker niet te vergeten een SUPER goede service!!!! Ik heb hier al 4 bedden gekocht en het is ALTIJD goed geregeld!!!!

Bedankt voor alles!!


Algemeen 9 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. W. Wesseling, 5 februari 2011
Het advies wat er is gedaan voor de keuze van een bed is heel goed, Ik merk dat ik 's morgens wakker wordt zoals ik 's avonds in lag toen ik in slaap viel, heel fijn


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Van Helvert, 25 januari 2011
goede uitleg, prettig geholpen


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Ho-A-Hing - Wijnand, 25 januari 2011
fijne leverancier, betrouwbaar en persoonlijk, geeft goede adviezen


Algemeen 8 | Service 7 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. Angelien Janssen, 25 januari 2011
jammer dat er niet gereageerd wordt als ik vraag om even langs te komen om het waterbed te stabiliseren.
Maar misschien vergis ik me, en is dit nog niet aan de orde geweest of is er nog geen tijd voor geweest.


Algemeen 7 | Service 7 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. Scheepers, 25 januari 2011



Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. van Gemert, 25 januari 2011



Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Joosten, 28 december 2010
goede service, er wordt tijd genomen om alles uit te leggen, afspraken worden goed nagekomen.,


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. A. Slenter, 19 december 2010
Goede info.
Veel tijd genomen voor uitleg en advies.
Goed geholpen met opheffen oude bed.
Stipt en netjes werk.
Helemaal goed!


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Breidenbach - Becker, 19 december 2010



Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Fam. Bruurs, 16 december 2010
al bijna 15 jaar ken ik jullie en ben erg tevreden. In de jaren een paar keer lekkage gehad en altijd goed geholpen. ook advies over beddegoed en verwanten wrtikelen geven jullie.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. A. Dassen, 16 december 2010
Ben zeer tevreden over de Waterslaper,zowel over het waterbed(wat op maat gemaakt moest worden) als over de plaatsing in Belgie.


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Konings, 14 december 2010
Er wordt altijd meegedacht aan oplossingen en zeer service gericht


Algemeen 9 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. W. Vermeulen, 2 december 2010



Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Spaan, 1 december 2010
Wij vielen 5 minuten voor sluitingstijd de winkel binnen, toch werd er nog uitgebreid de tijd genomen om een passend bed uit te zoeken, 40 minuten later verlieten wij met een tevreden gevoel de winkel. Twee weken later sliepen wij op een heerlijk nieuw watermatras. Superservice


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. A. Schrijvers, 1 december 2010
Prima, goede informatie, service is keurig, levering is snel, prima tips tav onderhoud e.d.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. P. Schippers, 1 december 2010
Prima, meedenkend.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. De Vin, 23 november 2010
goed


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Elly, 20 november 2010
Zeer aangenaam. Uitleg bij aankoop was zeer duidelijk en uitgebreid. Speciale wensen zijn uitgevoerd.
Instalatie was efficient en deskundig. Geeft vertrouwen voor de toekomst


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 10
Dhr. Jack Dickens, 19 november 2010
Wij hebben zeer goede ervaringen met Waterslaper.
De service is echt fantastisch!
Als er klachten zijn worden die heel serieus genomen en ook adequaat behandeld en opgelost.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Fam. Van Bree, 13 november 2010
Prettige ervaring , deskundig advies, laat klant in zijn waarde, komt afspraken na, op waterslapen blijft een heerlijke ervaring, wij zouden het iedereen willen aanbevelen.


Algemeen 10 | Service 10 | Prijs/kwaliteit 8
Mw. Monique, 12 november 2010
we zijn fijn geholpen, goed geinformeerd en de verkoper nam echt de tijd voor ons. we zijn heel erg tevreden over het waterbed.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Bart, 12 november 2010
tot op heden goede service en kwaliteit duidelijke in formatie.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Jos Wessels, 11 november 2010
Goed, een prettige ervaring om in de winkel aanwezig te zijn en uiteindelijk een bestelling te plaatsen. Afspraken worden op een bijzondere manier nagekomen!
Aangenaam verrast dat de beer bij de bestelling werd meegeleverd, die hadden wij n.l. in de winkel zien zitten. En kwam zo terloops ter spraken. Top!


Algemeen 8 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. A. Keuten, 11 november 2010
een goede service, en een aardige en fijne monteur die het waterbed geplaatst heeft


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Dhr. Anton, 11 november 2010
Prima. Is derde keer dat ik er een waterbed kocht.
Prijs ligt aan hoge kant maar wordt gecompenseerd door kwaliteit en service.


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Dhr. A. Caris, 10 november 2010
leuk, gezellig. je hebt te doen met een vakman. en de koffie is lekker.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 8
Dhr. Beurskens, 7 november 2010
Prettige showroom met zowel boxspring als waterbedden. Belangrijkste is echter het slaapcomfort wat het waterbed. Op advies van eigenaar van de waterslaper een bed van 210 cm lang gekocht ipv 200 cm omdat er door de softsize toch een klein randje afvalt. Dit nieuwe waterbed slaapt werkelijk geweldig en is in geen enkele mate te vergelijken met de oude waterbedden van vroeger. Gewoon geweldig!!!


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Yvonne Kuppens, 5 november 2010
Het aanschaf van het nieuwe dek om/op ons waterbed van minimaal 13 jaar oud draagt eraan bij dat het slaapcomfort verbeterd is!


Algemeen 9 | Service 9 | Prijs/kwaliteit 9
Mw. Jeanne Smolders, 4 november 2010
Klachten worden goed opgepakt en afgewerkt. Er is een snelle service. Ik ben erg tevreden over de waterslaper.


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Mw. Ilse Geboers, 4 november 2010
Goed, vindt de maand proberen alleen erg kort.
Het bed ligt wel lekker maar heb nog niet zoiets 'wauw dit is het'!
Hoop dat dat nog komt!


Algemeen 8 | Service 8 | Prijs/kwaliteit 7
Fam. Van Mierlo en Sanders, 4 november 2010
Goed

 
Ontwerp en techniek © 2007-2017 MonTay WebArchitects